główna zawartość
artykuł nr 1

Usługa cateringu polegająca na przygotowaniu i wydawaniu gorącego dania przeznaczonego dla osób z terenu Miasta Świętochłowice.

 

Zapytanie ofertowe

(niniejsze zapytanie ma formę rozeznania rynku i nie stanowi zapytania ofertowego w rozumieniu przepisów ustawy Pzp)

 

Zapraszam Państwa Firmę do złożenia oferty na poniżej opisany przedmiot zamówienia:

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na przygotowaniu i wydaniu gorącego dania przeznaczonego dla osób z terenu Miasta Świętochłowice.

  1. Opis przedmiotu zamówienia :

Szczegółowy opis przedmiotu stanowi załącznik nr 1 do niniejszego zaproszenia.

Kody na podstawie wspólnego słownika zamówień CPV:

  55321000-6 Usługi przygotowania posiłków

  55322000-3 Usługi gotowania posiłków

  1. Termin realizacji umowy/ zamówienia -  od podpisania umowy do 31 grudnia 2019r.

 

  1. Termin składania ofert:

Oferty należy składać  w formie pisemnej w zamkniętej kopercie:

  • osobiście w siedzibie: Ośrodka Pomocy Społecznej w Świętochłowicach,
  • przesłać na adres: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Katowicka 35, 41-600 Świętochłowice,

z dopiskiem na kopercie :

„Usługa cateringu - Zapewnienie jednego dania gorącego dziennie osobom z terenu Miasta Świętochłowice”

NIE OTWIERAĆ przed 21.08. 2019 godz. 10:00.

lub na adres e-mail: ihyska@ops-sw.pl  w nieprzekraczalnym terminie do dnia 21.08.2019 r. godz. 10:00.

Decydujące znaczenie dla oceny zachowania powyższego terminu ma data i godzina wpływu oferty do Zamawiającego, a nie data jej wysłania.

Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane.

Wykonawca może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.

W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawców wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.

Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny tylko tych ofert, których wartość nie przekraczy kwoty możliwej do zakontraktowania określonej we wniosku o dofinansowanie (kwota wartości zamówienia).

Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia Zapytania Ofertowego, jeżeli Cena najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przekracza kwotę, która Zamawiający przeznaczył na sfinansowanie zamówienia.

 

  1. Kryteria oceny ofert (z opisem, z podaniem wagi punktowej i sposobem przyznawania
    punktacji ):

 

 

Cena 100 pkt:

 

Punktacja za cenę będzie obliczona według wzoru:

 

cena oferty najniższej (brutto)

  X 100 pkt

cena oferty ocenianej (brutto)

 

Cena obejmuje wszystkie koszty zawiązane z realizacją zamówienia.

 

Ofertą najkorzystniejszą będzie oferta o największej ilości punktów  za cenę

Uwagi:

  1. Cena oferty jest ceną brutto i musi być podana w polskich złotych (PLN) cyfrowo z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku oraz słownie.
  2. Cena brutto odpowiada za całość zamówienia zgodnią z złożona ofertą.
  3. Podana cena oferowana będzie niezmienna przez cały okres obowiązywania umowy.

 

  1. Istotne postanowienia, które zostaną zawarte w treści umowy ( w przypadku zawarcia umowy):

Załącznik nr 4 – wzór umowy.

 

  1. Warunki udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania ich spełniania :

Warunkiem udziału w postępowaniu jest złożenie oferty zgodnej z opisem przedmiotu zamówienia.( załącznik nr 1) Oferta winna zawierać formularz ofertowy sporządzony na druku zgodnym z  załącznikiem do niniejszego zaproszenia. (załącznik nr 2) oraz oświadczenia nr 3.

 

  1. Informacja o możliwości składania ofert częściowych ( jeżeli istnieje):

Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych.

 

 

 9. Osoby uprawnione do kontaktów z Wykonawcami : 

w sprawach merytorycznych:

Agnieszka Grabowska tel. 32 2455104 wew. 57

w sprawach procedury:

Izabela Hyska  tel. 32 2455143 ihyska@ops-sw.pl

 

  10. Osoby  biorące udział w wyborze Wykonawcy:

Róża Walicka

Agnieszka Grabowska

Izabela Hyska

 

  ……………………………………….

  podpis kierownika Zamawiającego

Załączniki :

- 1 - opis przedmiotu zamówienia

- 2 – formularz ofertowy

- 3 - oświadczenie

- 4 – wzór umowy

- 5– oświadczenie RODO

 

 

Dostępne kategorie:
2020
2019